top of page
  • Quiasinon

Verhaal van een gevaccineerde

Tja, hoe gaat het eigenlijk met me? Ik heb lang getwijfeld of ik mijn verhaal openbaar zou maken. De wereld polariseert tussen pro en anti vaxxers en je kunt hier blijkbaar geen normaal gesprek meer over voeren. Ik heb iig gehoor gegeven aan de oproep van demissionair minister de Jonge om me te laten vaccineren om de pandemie te bestrijden, de druk op de zorg te verminderen en onze samenleving weer terug te krijgen naar het ‘oude normaal’.


Een week na de tweede vaccinatie begon ik wazig te zien. Twee weken na de vaccinatie begonnen mijn armen en benen te tintelen en te slapen. Ik was ontzettend moe, kreeg hoofdpijn, spierpijn, concentratieproblemen en was duizelig. Drie weken na de vaccinatie verloor ik de controle over mijn blaas, ik kreeg diarree, de kilo's vlogen eraf, ik had geen gevoel meer tijdens de seks, mijn coördinatievermogen was weg, ik had koortsaanvallen, krachtverlies en mijn kortetermijngeheugen was verdwenen. Vier weken na de vaccinatie zat ik spastisch in een rolstoel op de EHBO. Ik stotterde, mijn smaak en geur waren weg en ik had oncontroleerbare spasmen over mijn hele lijf. Mijn ledematen waren gevoelloos en functioneerden niet meer. Ik was een bijrijder in mijn eigen lichaam geworden.


Onderzoek van de neuroloog wees uit dat de spike eiwitten uit de vaccinatie mijn zenuwstelsel aanvallen wat hierdoor overbelast raakt. En wel zodanig dat ik van een gezonde sporter die 60 uur in de week werkte in één klap volledig arbeidsongeschikt raakte. Omdat ik weinig meer te verliezen had heb ik geprobeerd of Ivermectine mijn gezondheid kon verbeteren. Ik had hierover wisselende berichten in de media gelezen en was op het punt 'baat het niet dan schaadt het niet' aangekomen. Als je al op de bodem zit kun je moeilijk nog dieper vallen.


Het resultaat was wonderbaarlijk. Na 10 dagen Ivermectine was het merendeel van de klachten verdwenen. Momenteel heb ik enkel nog last van concentratieproblemen, moeheid, coördinatievermogen en een slecht kortetermijngeheugen. En als ik ‘teveel’ doe krijg ik weer uitval. Hopelijk gaan deze op termijn ook nog over. Ik ben in ieder geval weer voor 40% aan het werk in plaats van dat ik in een rolstoel thuis zit en me moeten laten verzorgen.

Ik heb mijn klachten bij Lareb gemeld, maar die doen er niets mee. Nu las ik op verschillende fb pagina’s dat verschillende mensen dezelfde neurologische klachten hebben maar dat iedere neuroloog met een andere conclusie komt. De ene zegt FNS, de ander Guillain Barré, de ander MS (dat dachten ze bij mij in eerste instantie ook), de ander Myelitis Transverna, de ander perifere hersenbloedingen en sommigen vinden het blijkbaar psychisch als je achter een rollator loopt en verwijzen je door naar een psycholoog. Bij mij is dus de conclusie van de neuroloog 'hypersensitief zenuwstelsel'.


Wat ik en mijn lotgenoten gemeen hebben is dat dezelfde overheid die oproept tot vaccineren ons vervolgens in de kou zet, onze zorgkosten niet (geheel) vergoed en niet erkent dat deze klachten door de vaccinatie komen. Ik heb inmiddels een Facebook pagina opgericht voor mensen die, net als ik, neurologische schade ondervinden na de vaccinatie:Mocht je iemand in je omgeving kennen die hetzelfde ervaart of advies kan geven, meld je dan alsjeblieft aan. Wellicht dat we samen kunnen bereiken wat ons individueel niet lukt, namelijk een stem krijgen.


Artikel overgenomen van Telegram

1.045 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page